IPB
MENIU MEMBRII

CAUTA
Google

PUBLICITATE

PUBLICITATE
> Cine Vrea 50 Centi Gratis?, Intra Aici!!
Razzvan
post Apr 8 2009, 09:40 AM
Post #1

Advanced Member

Group: Silver Member
Member No.: 4,686

Am descoperit site-ul asta acum vreo 2 saptamani, dar m-am inregistrat abia la o saptamana dupa.. E un survey site.
Nu are minum de plata, poti cere plata la doar 1 cent, iar plata se face instant (eu am primit-o in 2 min., am pus mai jos si dovada)
La inregistrare primesti 50 centi bonus la care poti sa dai cashout..
Care e smecheria? La inregistrare iti cere nr de telefon, care trebuie sa fie CORECT. Dupa inregistrare primesti cei 50 centi bonus, dar trebuie sa iti verifice contul ( care se face prin telefon).
Deci.. dupa ce primesti bonusul mergi la PROFILE --> CLICK HERE TO VERIFY YOUR ACCOUNT --> GET VERIFIED.
Veti fi sunati in max 2 minute (daca ati introdus nr corect), daca nu sunteti sunati in 5 minute incercati iar, dar aveti grija sa aveti telefonul langa voi, pt ca va fi mai mult un beep (eu am incercat de 3 ori pana am raspuns). Va va vorbi un robot (asa ca nu va faceti griji daca nu stiti prea multa engleza) care va va spune un cod de vreo 5 cifre care trebuie introdus pe site..
Dupa asta -> Available Prizes --> PayPal No Minimum. La "Is the Address & Phone Number on File Correct?" scrieti Yes; "Amount To Cashout" - cat aveti; Comments - lasati asa..
Plata o veti primi in 2 min..
Site-ul mai ofera si 1$ pt prima dovada de plata postata (nu stiu unde sau ce trebuie sa faci dupa, am sters mailul fara sa il citesc :punish: )
Pe langa completat survey mai faceti bani si prin adus de ref. pe site (25 centi, dar nu e valabil pt toate tarile asa ca eu nu o sa primesc nimic :nea: )
Tot ce vreau e sa va inscrieti de pe llinkul meu de ref., chiar daca eu nu o sa primesc nimic..
http://getpaidto.com/?ref=60628
Daca aveti probleme puteti sa intrebati si va raspund.. ( nu sunt d'ala sa tin numai pt mine daca poate sa ia si altu gratis.. )

P.S. Astept sa vad cati imi vor multumi pt topicul asta, sau care vor profita macar de ocazie..

Am pus aici si dovada:

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

RSS Lo-Fi Version Time is now: 7th September 2010 - 02:38 PM