| MENIU MEMBRII | ||
|
||
|
|
| CAUTA |
|
|
| PUBLICITATE |
| PUBLICITATE |
![]() Tabloul se apropie şi creşte, Îl am în faţă ca un ochi deschis. Copilul mişcă buzele şi-ngaimă: "Eşti rău, străine - te-am văzut şi-n vis"... Şi buzele îi tremură a spaimă - "Eşti rău, străine, pleacă" - mi-a mai zis. "Ce vrei, copile? Nu mă poţi cunoaşte! De ce-mi priveşti în suflet ca-ntr-un sac? Vezi bine, nu sunt jucării într-însul." "De-aceea-ţi pare sarbăd şi posac." Şi-năbuşit a trebuit să tac. "Eşti rău, străine. Lămurit eu nu ştiu, Dar te-am văzut şi-n vis şi se făcea Cum cineva pe oameni îi loveşte - Slugarnic tu rânjeai în dreapta sa. El mi-a strigat: - Şi tu, la fel vei creşte! Eu când voi creşte nu voi fi aşa." Pe frunte îmi ţâşni sudoare rece - "Ascultă, deşănţat judecător, Găseşte-ţi altă victimă şi spune-i Acest vis sadic şi amăgitor; Ai merita să fii legat în funii, Să nu mai tulburi traiul tuturor." NICOLAE LABIS
|
Last entries
My Blog Links
Last Comments
eleea11 on Copacii Fara Padure Adrian Paunescu
eleea11 on Ecouri De Romanta buggsbunny29 on Ecouri De Romanta Jorjel on Oda Lui Eminescu eleea11 on Oda Lui Eminescu caustic on Oda Lui Eminescu buggsbunny29 on Oda Lui Eminescu eleea11 on E Greu Sa Cred… eleea11 on La Multi Ani Ingeras! adizbang_tv on Uite-asa As Vrea Sa Mor... 0 user(s) viewing
0 guest(s)
0 member(s) 0 anonymous member(s) Search My Blog
|