| MENIU MEMBRII | ||
|
||
|
|
| CAUTA |
|
|
| PUBLICITATE |
| PUBLICITATE |
Cel care este insotit de ganduri nobile nu este niciodata singur. Fletcher ![]() Cateodata ma-orientez dupa steaua polara Altadata dupa cuta de pe fruntea ta Uneori timpul incepe sa doara Alteori e o zi si nimic altceva Cateodata in zi incap ore mai multe Si putine secunde imi raman uneori Uneori nu e nimeni care vrea sa m-asculte Sunt multi care-asculta ce nu vreau alteori Mai ales ca sunt ani si sunt kilometri Care trec totdeauna prea usor sau prea greu E mai bine atunci sa nu ai parametrii Doar sa mergi langa mine,langa tine merg eu Nu mai am cu ce ochi sa ma-ntorc catre tine Ca sa vezi ca sa crezi ce e rau cand e bine Nu mai am cu ce maini sa ating gandul tau Ca sa minti ca sa simti cat de bine e rau (Nicu Alifantis - Smaranda Vornicu) Superbitate. Uneori nu este nevoie de cuvinte.
|
Last entries
My Blog Links
Last Comments
eleea11 on Copacii Fara Padure Adrian Paunescu
eleea11 on Ecouri De Romanta buggsbunny29 on Ecouri De Romanta Jorjel on Oda Lui Eminescu eleea11 on Oda Lui Eminescu caustic on Oda Lui Eminescu buggsbunny29 on Oda Lui Eminescu eleea11 on E Greu Sa Cred… eleea11 on La Multi Ani Ingeras! adizbang_tv on Uite-asa As Vrea Sa Mor... 0 user(s) viewing
0 guest(s)
0 member(s) 0 anonymous member(s) Search My Blog
|