IPB
MENIU MEMBRII

CAUTA
Google

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Reply to this topicStart new topic
> Vrei Sa-ti Lungesti......., Cum scap de caciula de e-mailuri?
pescadorul
post May 28 2004, 10:30 PM
Post #1

Moderator Concursuri

Group: Silver Member
From: in stuf...
Member No.: 618

Primesc zilnic, pe langa e-mailurile 'lucrative' si o gramada, din ce in ce mai consistenta de mesaje nedorite: sunt invitat sa-mi lungesc diferite organe, sa fac prostii cu tot felul de fete sau cu baieti, sa fac afaceri, sa investesc, sa ridic tot felul de premii, sa una si sa alta....
De unde dracu racoleaza cretinii astia adresele de e-mail? Au vre-o legatura cu site-urile la care muncim?
Pe Yahoo am vre-o trei adrese absolut inactive, pe acelea de unde le au? Mai intru din cand in cand sa sterg sutele de e-mailuri care curg fara nici o noima.
CUM SE POATE SCAPA DE ELE? :wub:

--------------------

Profita de:
Niste pariuri...
Go to the top of the page

+Quote Post
orion2002ro
post May 28 2004, 11:05 PM
Post #2

Newbie
*

Group: Newbie
From: Bucuresti
Member No.: 971

Buna intrebare. Si eu am aceeasi problema. Din pacate nici nav2004 si nici adaware nu gaseste nimic.
Am mai avut odata aceste simptome si singura solutie sa scap de ele a fost sa formatez.
S-a mai confruntat cineva cu acesata problema? Daca da care este solutia (alta decat format)?

--------------------
Cele mai bune... le gasiti numa aici:
www.emoney.3x.ro

+Quote Post
sign-up
post May 29 2004, 07:34 AM
Post #3

Member
**

Member No.: 236

vezi ca la yahoo ai niste filtre de spam si cred ca mai mult de 90% din ele vor fi oprite. :)

--------------------

+Quote Post
Garfield
post May 29 2004, 09:30 AM
Post #4

Baiet cuminte

Member No.: 637

QUOTE(sign-up @ May 29 2004, 08:34 AM)
vezi ca la yahoo ai niste filtre de spam si cred ca mai mult de 90% din ele vor fi oprite. :)

Mie filtrul de la Yahoo imi opreste 100% din SPAM.... pacat ca nu ofera si POP3 decat pentru conturile platite.. :(

O solutie ar fi asa:

Iti faci un cont de e-mail pe care nu-l dai la nimeni.

Apoi, pt fiecare program la care te inscrii, iti faci cate un alt cont, iar la e-mailuri le dai forward automat catre adresa ta secreta (presupunand ca providerul de e-mail iti permite asa ceva) si asa vezi si pe ce adresa vine SPAMul (aflii astfel programul PTR care ti-a dat adresa de e-mail.... acest lucru este util pt aflarea celor cu adevarat seriosi :P) si poti seta la acea adresa sa nu mai dea forward automat.

Nu am incercat insa cred ca la Yahoo au o optiune de fetch POP3, prin care iti poti lua mailul si de pe alte conturi ce ofera POP3 (cum ar fi as.ro, hotpop.com...).

+Quote Post
alinush
post May 29 2004, 05:09 PM
Post #5

Newbie
*

Member No.: 1,657

QUOTE(orion2002ro @ May 28 2004, 09:05 PM)
Am mai avut odata aceste simptome si singura solutie sa scap de ele a fost sa formatez.

tu....formatezi pentru ca primesti spam ????!?

--------------------

+Quote Post
petrescu
post May 31 2004, 11:00 AM
Post #6

Member
**

From: bucuresti
Member No.: 68

nu cred ca filtru de la yahoo face mare lucru
fa si tu cont la alt site ex: home . la ei nu primesti spamuri... cel putin asa multe
de fapt la inceput nu am primit deloc acum primesc si eu dar nu asa multe ca pe yahoo. O alta solutie ar fi un cont de email ptr care sa platesti unde probabil poti sa ai tupeul sa ceri sa nu primesti spam . Adica iti dau bani dar vreau un email curat

--------------------

+Quote Post
orion2002ro
post May 31 2004, 02:17 PM
Post #7

Newbie
*

Member No.: 971

QUOTE(alinush @ May 29 2004, 05:09 PM)
QUOTE(orion2002ro @ May 28 2004, 09:05 PM)

tu....formatezi pentru ca primesti spam ????!?

Nu chiar... problema se pune ca acele mail-uri incep sa vina dupa ce imi apar o gramada de pop-up-uri cu acelasi continut. Si aceste pop-up-uri nu vin de la un site anume si nici macar atunci cand stau efectiv pe net. Cum cu adaware nu am scapat...

--------------------
Cele mai bune... le gasiti numa aici:
www.emoney.3x.ro

+Quote Post
post Jun 1 2004, 11:31 AM
Post #8

Group:
Member No.: 0

Dupa cum vad eu adresa ta de email a devenit inutilizabila. Daca pe acele email-uri exista link-uri de unsubscribe nu le incerca pt ca nu sunt alceva decat fake-link-uri cu care unii iti afla adresa. Ca cat incerci sa faci unsubscribe, ca atat vin mai multe emailuri nedorite.
Singura posibilitate de a scapa de acele spam-uri este sa o abandonezi. Nu ai alta solutie. Creeaza-ti o alta adresa si modifica la programele la care esti inscris punindu-ti noua adresa. O sa ai de lucru daca esti inscris la foarte multe programe. Si nu te mai inscrie la programe care-ti desconspira email-ul.
Iar pentru a scapa de pop-uri inceaca si foloseste un browser multiplu care are si posibilitatea de a le bloca.
Alege-ti unul din cele pe care le ai mai jos:

Crazybrowser= http://www.crazybrowser.com
AvantBrowser= http://www.avantbrowser.com
MYIE2 = http://www.myie2.com

Eu unul il folosesc pe primul, dar poti sa-l folosesti pe care-l vrei. E mai simplu si merge excelent.

+Quote Post
alinush
post Jun 1 2004, 08:27 PM
Post #9

Newbie
*

Member No.: 1,657

eu folosesc pop up stopper pro (www.panicware.com) + IE 6.0 normal + HostsToggle (www.hosts.go.ro) si nu am probleme cu pop-ups sau reclame

apropos....sfat pentru toata lumea... la hosts.go.ro se afla o metoda FOARTE BUNA de a evita publicitatea... cititi instructiunile de acolo.

orion2002ro iti sugerez si un firewall pentru a te proteja de alte programele de pe internet ce s-ar putea conecta prin locuri unde tu nu vrei ( eu folosesc sygate personal firewall)

bafta!

--------------------

+Quote Post
Garfield
post Jun 1 2004, 09:10 PM
Post #10

Baiet cuminte

Member No.: 637

Cum se evita SPAM-ul cel mai simplu:

Iti trebuie un provicer de e-mail care sa ofere functia Catch-All si Auto-Forward (cauta cu google si sigur gasesti).

Acum presupunem ca acel provider iti da gratuit subdomeniul xyz.domeniu.com

La fiecare program la care te inscrii, iti faci cont asa:
quickerclickers@xyz.domeniu.com (pt QuickerClickers)
prizee@xyz.domeniu.com (pt Prizee)
gptforum@xyz.domeniu.com (pt GPTForum)
.... etc....

Apoi configurezi Auto-Forwardul sa-ti trmita automat toate mesajele primite la @xyz.domeniu.com catre adresa_secreta@as.ro.

La as.ro iti configurezi filtrul de mesaje sa le sorteze in functie de unde vin. Astfel trimiti intr-un director tot ce ai primit de la quickerclickers@xyz.domeniu.com, in alt director prizee@xyz.domeniu.com...

Si asa vezi si cine ti-a vandut adresa la spameri :P

Cand primesti spam pe o adresa, pur si simplu, din filtru, in loc sa o sortezi intr-un director, o trimiti direct la gunoi :)

Simplu.

+Quote Post
iulyanho
post Aug 2 2008, 11:38 AM
Post #11

Newbie
*

From: Botosani
Member No.: 23,446

Pai asa primesc si eu...dar eu stiu de ce primesc asa...findca ei bn tu pui informatile tale personale pe anumite situri ai pus mailu gata eaia il dua la toti sa isi faca reclama...pai dak tu zici ca primesti mailuri cu homo pastile filme xxx etc. inseamna ca te inregistrezi pe situri din astea tatica...
Eu ma inregistram pe situri cu asigurari vanzari de masini si alte porcarii si acuma primesc mailuri din astea in fiecare zi...

--------------------

Nu este voie cu bannere in semnatura. Citeste Regulamentul

+Quote Post
adizbang_tv
post Aug 2 2008, 11:06 PM
Post #12

Advanced Member

Member No.: 3,040

Eu cred ca in 4 ani de zile au gasit ei o metoda de a scapa de SPAM-uri tongue.gif

--------------------
Jocuri «Omului deştept îi ajunge o vorbă» Articole sport

+Quote Post
Publicitate

Publicitate

Quote Post

Reply to this topicStart new topic

RSS Lo-Fi Version Time is now: 31st July 2010 - 01:10 AM