| MENIU MEMBRII |
|
|
 |
| CAUTA |
|
|
 |
| PUBLICITATE |
|
|
 |
| PUBLICITATE |
|
 |
|
Toolbar Banipenet, Opinii si sugestii |
|
|
|
|
Mar 9 2006, 05:05 AM
|

Administrator

Group: Admin
Member No.: 1

|
Site-ul BaniPeNet.com are incepand de astazi propriul Toolbar creat special pentru membrii comunitatii noastre. Toolbar-ul este gratuit, nu contine publicitate, spyware, adware sau virusi si este personalizat in integralitate pentru membrii BaniPeNet. Toolbar-ul BaniPeNet ofera: * titlurile ultimelor 15 topic-uri publicate pe forumul BaniPeNet vor defila pe ecranul dumneavoastra; * toate topic-urile care au primit un nou reply apar intr-un meniu derulant si sunt accesibile printr-un simplu clic; * acces direct la toate forumurile si serviciile BaniPeNet; * cautare directa pe google.ro sau pe site-ul pe care il vizitati; * pop-up stopper, history, cache si cookie cleaner (accesibil in IE); * notificari instant pentru primirea unui nou e-mail (cont POP3, Gmail, Yahoo sau Hotmail). Sunt doua versiuni: Internet Explorer sau Mozila Firefox si pot fi descarcate aici: http://banipenet.forumtoolbar.com/Astept sugestiile si opiniile voastre in legatura cu acest nou "produs" BaniPeNet ;-)
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
Guest_timer_*
|
Mar 10 2006, 03:49 AM
|
Guests

|
Felicitari pentru toolbar, e o idee interesanta desi eu unul nu o sa il instalez. Nu stiu de ce dar am scos de la firefox si IE tot ce se putea scoate, in afara de address bar in care tre sa scriu adresa nu mai am nimic in partea de sus, si daca ar fi un alt mod de a scrie adresa cred ca l-as scoate si pe ala.
In rest cred ca e foarte util.
|
|
|
|
|
|
|
Guest_timer_*
|
Mar 10 2006, 06:05 PM
|
Guests

|
cred ca am eu java script pentru el
ti-am dat PM cu siteul
|
|
|
|
|
|
|
Guest_timer_*
|
Mar 10 2006, 09:45 PM
|
Guests

|
aia aveau in josul pagini si un tolbar mai suptirel ... tre sa mearga ala luat cumva... dai un view source la pagina aia si vezi ce coduri se skimba la aia cand il afiseaza pe ala pe o linie... asta daca nu cumva deja l-ai inserat pe ala ... ti-am zis ca eu am ceva cu toolbarurile....
|
|
|
|
|
|
|
|
Mar 10 2006, 09:49 PM
|

Administrator

Group: Admin
Member No.: 1

|
QUOTE(timer @ Mar 10 2006, 08:45 PM)  aia aveau in josul pagini si un tolbar mai suptirel ... tre sa mearga ala luat cumva... dai un view source la pagina aia si vezi ce coduri se skimba la aia cand il afiseaza pe ala pe o linie... asta daca nu cumva deja l-ai inserat pe ala ... ti-am zis ca eu am ceva cu toolbarurile.... Din pacate am incercat sa introduc codul pentru cel mic insa nu vrea sa afiseze... Ca sa fiu sincer nici cel mare nu stiu cum merge  dar important e ca merge. Oricum, mai sunt niste oameni care lucreaza la o versiune pentru toolbar care va fi gata zilele astea si voi vorbi si cu un programator sa vedem ce putem face. Tor@ - mersi, voi vorbi cu Valentina ;-)
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
Guest_timer_*
|
Mar 11 2006, 03:51 PM
|
Guests

|
daca nu uit si am timp il scot eu de acolo cu dinti... ca nu se poate sa nu il pot scoate... daca nu caut altul.
|
|
|
|
|
|
|
Guest_timer_*
|
Mar 11 2006, 04:02 PM
|
Guests

|
era si greu de facut ala mic.... trebuiau cunostinte avansate de conducere a navelor spatiale .... ti-am dat pm cu codul pentur bara aia mica... o singura rugaminte am ... ti-am zis ca nu instalez toolbaru... skimba si tu poza de sus sa vad cum arata noua versiune cu page rank. For my fun.
|
|
|
|
|
|
|
Guest_timer_*
|
Mar 13 2006, 04:27 AM
|
Guests

|
mersi de poza.... aia cu PR-ul poate poate ma convinge sa il bag si eu.
|
|
|
|
|
|
|
Publicitate
|
|
Publicitate

|