| MENIU MEMBRII |
|
|
 |
| CAUTA |
|
|
 |
| PUBLICITATE |
|
|
 |
| PUBLICITATE |
|
 |
|
Premii Aniversare |
|
|
|
|
Jan 13 2007, 12:21 PM
|
Administrator

Group: Admin
Member No.: 448

|
Pentru oportunitatea si ajutorul oferit incepatorilor in industria banilor pe net in cursul anului 2006 si nu numai m-am gandit ( de fapt ideea mi-a dat-o un prieten de pe forum) ca ar fi dragut sa oferim altceva decat premii in bani. Asa s-au nascut acele diplome pe care majoritatea dintre voi le-ati primit azi. Ele au fost create de colegul nostru VegetaSSJB , un talent deosebit care promite mult, ii multumesc si pe aceasta cale. Diplomele au fost acordate astfel:
Pentru infiintarea forumului BPN : ciobitud Pentru cel mai pragmatic si sarguincios moderator : caustic Pentru cel mai activ moderator de la infiintarea BaniPeNet : andaf Pentru loialitatea, devotamentul si serviiciile aduse forumului : enkumber Pentru cel mai spiritual moderator pe forum BaniPeNet in cursul anului 2006 : Jorjel Pentru loialitate si devotament fata de forum : Psychlone ,Raven , VegetaSSJ8, sadang, sign-up, Che Guevara Pentru fidelitate fata de forum si devotament in organizarea de concursuri si suportul membrilor pe anul 2006: dea_24 Pentru cel mai sarguincios si talentat moderator de pariuri pe forumul BaniPeNet : pescadorul Pentru oportunitatea adusa pe forumul BaniPeNet de a castiga bani din jocurile de noroc: infopoker Pentru veteranul forumului BaniPeNet : vladv Pentru prezentarea unui nou sistem de plati: lvwebmaster , mondo Pentru dezvoltarea comunitatii BPN in 2006: looky Pentru fidelitatea fata de BaniPeNet aratata de-a lungul anilor : puf13 Pentru suportul adus membriilor si totodata ideii originale de a castiga bani pe net pe forumul BaniPeNet : =Ady= Pentru calitatea programelor aduse pe BaniPeNet : syber90 Pentru loialitatea fata de forum de-a lungul anilor: cristisz Pentru activitatea sustinuta pe forum: adi004, adryano , ady_20 , albinuta , alcalin, alin_n , ar0use , ASD , baphomed , bogdan_yo16 , bogdandaniel , Boogie_Man , Ciumy , costi , cybersamuray , D3lfinu , dada , danutz , edhel2005 , eleea11 , Gabyyy , Garfield , gosa69 , giulia_kim , hash, Ionea, k0rtezo , koolman 13 , l00ky , leo , Luciana22 , lucistana , lucu , man1acu , maracool26 , meme , miha_g , minunel , Mircea24 , otavamircea , P1tbull , party_man , razvan2005 , razvymax99 , schumi46 , shoboolan , stefan80 , storm , SUPERSTAR , thecube , titza , zelisca , cristi , gicu4ever , vx90 , adizbang_tv , vmariusgl, conu72, stefan80, aule3008, Razzvan , ByTh3wAy , olivian , alexius , eduardo , magus_18 , wheeze , dean , croat , Diamond , c100q , Ckestor
Deasemeni a primit o diploma fiecare sponsor, insa unii dintre acestia au preferat sa isi pastreze anonimatul.
Imi cer scuze daca am uitat pe cineva, e greu sa ai grija sa nu uiti de nimeni, fiindca fiecare in parte au avut rol in dezvoltarea comunitatii noastre, care noi speram sa fie infloritoare si sa creasca pe zi ce trece. Deasemeni daca cineva care si-a regasit numele aici si nu a primit diploma sa-mi trimita un PM, azi am avut o zi grea, sper sa fiu inteleasa.
--------------------

|
|
|
|
|
|
|
|
Jan 13 2007, 01:01 PM
|

Advanced Member

Group: Silver Member
From: Baia Mare
Member No.: 4,780

|
QUOTE(Jorjel @ Jan 13 2007, 12:58 PM)  Valentina a uitat pe cineva... I se acorda premiul pentru CEL MAI BUN ADMINISTRATOR din Romania (si UE), iubitei noastre, VALENTINA! Aplauze, va rugam! Din pacate diploma nu o am, dar se poate ca realizatorul lor sa o intocmeasca la cererea voastra, nu-i asa?  Are you with me or are you with me?! Da sa fie una mare de tot ca si sufletul VALENTINEI
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan 14 2007, 11:26 AM
|
Administrator

Member No.: 448

|
Am mai verificat o data lista membrilor BPN si am mai adaugat cativa colegi mai noi pe forum dar care prin activitatea lor au castigat dreptul de a primi cate o diploma.
M-am gandit sa fac o surpriza partenerilor BPN care au fost intotdeauna alaturi de mine atunci cand am avut nevoie, necontand diferenta mare de trafic sau profilul nostru. Tin sa le multumesc inca o data webmasterilor de la: Ziare.ro, RegieLive.ro, Underclick.ro, SibiuOnline.com, E-dragoste.ro, Okay.ro, Okey.ro, Sebis.ro, Asterisc.ro, Compari.ro, Prizee.ro, Depozituldeanvelope.ro, Pentrunoi.net, Ghid. forumuri.ro
Tooti cei mentionati mai sus au primit cate o diploma din partea noastra: Pentru sprijinul si colaborarea prompta cu forumul BPN
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan 15 2007, 01:08 PM
|

Administrator

Member No.: 362

|
Din cate am vazut in lista aceea nu este omul cel mai important din formul nostru, cel care zi de zi lucreaza pentru noi, pentru a putea avea un forum cat mai organizat si cat mai util pentru fiecare dintre noi! MULTUMIM VALENTINA PENTRU TOT ! FARA TINE ACEST FORUM, ACEASTA COMUNITATE NU AR PUTEA EXISTA !!  ps. Better late than never
This post has been edited by Raven: Jan 15 2007, 01:23 PM
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan 15 2007, 01:36 PM
|

Newbie

Group: Silver Member
From: Berceni, Bucuresti
Member No.: 1,741

|
Salut, La multi ani BPN si tot ce va doriti, va multumesc si pentru diploma, poate gasesc si hartia potrivita si am sa dau un mic print. Pe cei doi admini va astept cu 2 semnaturi  Succes in continuare tuturor.
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
Publicitate
|
|
Publicitate