IPB
MENIU MEMBRII


CAUTA
Google


PUBLICITATE


PUBLICITATE
 
Reply to this topicStart new topic
> Marketiva, marketiva
dilet444
post Apr 29 2006, 10:26 AM
Post #1


Newbie
*

Group: Newbie
Posts: 3
Joined: 28-April 06
Member No.: 4,199





puteti incepe cu acest
broker
este foarte util pentru incepatori
[b]EDIT
http://www.marketiva.com/index.ncre?gid=4824

This post has been edited by dilet444: May 10 2006, 11:50 AM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Che Guevara
post Apr 7 2007, 11:40 PM
Post #2


Advanced Member
***

Group: Silver Member
Posts: 1,056
Joined: 27-June 05
From: Denmark
Member No.: 2,814



Am si eu ceva bani bagati pe acolo. Mai stiti ceva de acest program? Mai functioneaza?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vladv
post Apr 20 2007, 02:32 AM
Post #3


Advanced Member
***

Group: Silver Member
Posts: 1,204
Joined: 27-January 03
From: Aiud,judetul Alba,Romania,Europa
Member No.: 22



Functioneaza daca tranzactionezi si esti in castig,Che! wink.gif Ca doar piata forex NU e HYIP........


--------------------
Earn money or DIE!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dudu_tux
post Mar 26 2008, 12:14 PM
Post #4


Newbie
*

Group: Newbie
Posts: 17
Joined: 12-August 07
Member No.: 10,476



Dintre Hyipuri peste 95% sunt scam.Platesc de cateva ori si apoi isi inchid taraba si pleaca cu banii.La forex peste 95% din brokeri sunt seriosi.Brokeri ,din aia 5% , dau faliment din mai multe motive cum ar fi :Joaca impotriva traderilor si pierd banii sau sunt unele siteuri care nu au legatura cu forexul , sunt facute pentru a da teapa.
O firma de brokeraj au vechime de multi ani pe cand hyipurile sunt facute azi ca pana maine sa se stranga bani sa poata sa fuga cu banii adminul.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Publicitate
post
Post #


Publicitate









Go to the top of the page
 
Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 

RSS Lo-Fi Version Time is now: 31st July 2010 - 01:17 AM