IPB
MENIU MEMBRII

CAUTA
Google

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Reply to this topicStart new topic
> Istocku, asemanator StockWe
bigf28
post Feb 14 2008, 02:46 PM
Post #1

Newbie
*

Group: Newbie
Member No.: 13,237

iStocku este un site asemanator StockWe. Pentru a testa sistemul primiti la inceput 100$ cu ajutorul carora puteti face "tranzactii". De asemenea este si un concurs zilnic in cadrul caruia primii 3 (de obicei) care au facut cel mai mare profit vor primii premii in dolari. Acum cel de pe primul loc primeste 5$, locul 2 primeste 3$ si locul 3 - 1$. Tranzactiile pe care le faceti cu acei 100$ sunt doar pentru a va obisnui cu sistemul. Nu-i veti putea retrage, insa puteti participa la concurs rolleyes.gif . De asemenea va puteti face 2 conturi: unul Practice Player cu care sa participati la cest concurs si unul Real Money Player cu care sa faceti tranzactii pe bani reali. Metoda de plata/depunere folosita de site este e-gold.

--------------------
Blog despre INTELIGENTA ARTIFICIALA
LuxMail - e-mail profesionist, un forum pe masura, radio online, multe concursuri si surprize
Go to the top of the page

+Quote Post
dudu_tux
post Mar 26 2008, 12:29 PM
Post #2

Newbie
*

Member No.: 10,476

Nu cred ca are ce cauta potul asta aici la rubrica forex.Din cate stiu eu stockwe era un joc , un fel de simulator de piata , piata care putea fi manipulata de admini pentru a lua banii celor care bagau bani.

+Quote Post
bigf28
post Mar 26 2008, 05:26 PM
Post #3

Newbie
*

QUOTE(dudu_tux @ Mar 26 2008, 12:29 PM) *
Nu cred ca are ce cauta potul asta aici la rubrica forex.Din cate stiu eu stockwe era un joc , un fel de simulator de piata , piata care putea fi manipulata de admini pentru a lua banii celor care bagau bani.

Intr-adevar nu este forex in adevaratul sens al cuvantului ci mai degraba un simulator, avand in vedere ca actiunile nu sunt reale. Pe ISTOCKU nu am investit, deci n-as putea sa dau prea multe amanunte, insa pe Stockwe am scos ceva banuti, deci putin probabil sa fie manipulate de admini. In plus pe Istocku poti sa-ti testezi "talentele" pe bani virtuali si daca esti bun poti castiga si bani reali pt. a-i investi. Daca considerati ca nu este aici locul potrivit pt. acest topic va rog sa-l mutati.

--------------------
LuxMail - e-mail profesionist, un forum pe masura, radio online, multe concursuri si surprize

+Quote Post
dudu_tux
post Mar 26 2008, 08:33 PM
Post #4

Newbie
*

Member No.: 10,476

QUOTE(bigf28 @ Mar 26 2008, 05:26 PM) *
Intr-adevar nu este forex in adevaratul sens al cuvantului ci mai degraba un simulator, avand in vedere ca actiunile nu sunt reale. Pe ISTOCKU nu am investit, deci n-as putea sa dau prea multe amanunte, insa pe Stockwe am scos ceva banuti, deci putin probabil sa fie manipulate de admini. In plus pe Istocku poti sa-ti testezi "talentele" pe bani virtuali si daca esti bun poti castiga si bani reali pt. a-i investi. Daca considerati ca nu este aici locul potrivit pt. acest topic va rog sa-l mutati.

Daca tu ai castigat asta nu insemna ca adminul nu manipuleaza.Daca nu ar castiga nimeni jocul ar deveni neatragator si ar muri.Si pe pietele mari se manipuleaza.
La astfel de jocuri ar trebui sa fie ca la o masa la care se joaca poker.Jucatorii joaca si jetoanele se plimba de la unii la altii.Cei cu mai putin noroc pierd fisele si ies de la masa.
Administratorul doar nu o sa tina siteul un picioare pentru distractia vizitatorilor.El poate sa castige din spred , ca banuiesc ca si aici exista diferente intre pretul de cumparare si de vanzare , sau poate sa retraga o suma de bani influentand piata prin cantitatea de bani retrasa.Daca retrage bani automat cineva o sa piarda.
Plus ca la un site de genul asta , sau la banci de exemplu , propietarul/banca foloseste un procent din cont pentru retrageri de numerar , astia ar fi banii lichizi cu care se umbla si o parte ar putea fi investita pentru marirea profitului.
Pe perioada in care joci automat banii sunt in contul adminului care ii poate administra cum doreste.
Nu am incredere in astfel de jocuri.

@bigf28
Ai jucat jucat vreodata poker , sau jocuri de noroc , la aparate?
Acolo administratorul aparatelor pune cat la suta sa castige din banii rulati.Daca e calic pune sa castige foarte multi.Daca face asta nu o sa mai vina jucatori.

+Quote Post
bigf28
post Mar 27 2008, 12:35 AM
Post #5

Newbie
*

QUOTE(dudu_tux @ Mar 26 2008, 08:33 PM) *
La astfel de jocuri ar trebui sa fie ca la o masa la care se joaca poker.Jucatorii joaca si jetoanele se plimba de la unii la altii.Cei cu mai putin noroc pierd fisele si ies de la masa.

Daca te referi la jocul de poker "real" adica nu cel de la aparate, sa stii in nu prea are treaba cu norocul daca stii ce inseamna sa joci poker tongue.gif

Ai jucat jucat vreodata poker , sau jocuri de noroc , la aparate?
Acolo administratorul aparatelor pune cat la suta sa castige din banii rulati.Daca e calic pune sa castige foarte multi.Daca face asta nu o sa mai vina jucatori.

De jocuri mecanice in general (poker, ruleta sau orice altceva) m-am ferit toata viata si mi se pare normal la urma urmei ca intotdeauna casa sa iasa in castig, dar asta pe termen lung in nici un caz pt. fiecare jucator in parte, pt. ca astfel n-ar mai avea clienti.

Si ca sa fiu si putin ontopic la acest "joc" (stockwe, Istocku) crede-ma ca e foarte greu sa pierzi daca nu te arunci prea tare. Din cel putin 25 de refferali cati aveam/am pe Stockwe doar 3 mi-au spus ca au pierdut (acel dolar care oricum nu era al lor tongue.gif ) si asta pt. ca au bagat toti banii pe "actiuni" la o singura "firma" si i-au lasat acolo cateva zile, mergand pe ideea ca tot o sa creasca la un moment dat, insa nu-i chiar asa de simplu. In legatura cu ceilalti iti pot spune sigur ca au castigat, pt. ca am primit comision rolleyes.gif . Si in plus repet ca poti testa gratuit, fara sa investesti nimic, doar daca vrei castiguri mai mari si mai rapid biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
bigf28
post May 26 2008, 10:04 AM
Post #6

Newbie
*

Iata si ultima dovada de plata:

--------------------

+Quote Post
AlexCr
post Jul 1 2008, 12:10 PM
Post #7

Newbie
*

Member No.: 21,930

Merci pt. dovada de plata, voi incerca si eu!

+Quote Post
Publicitate

Publicitate

Quote Post

Reply to this topicStart new topic

RSS Lo-Fi Version Time is now: 31st July 2010 - 01:10 AM