QUOTE(bigf28 @ Mar 26 2008, 05:26 PM)

Intr-adevar nu este forex in adevaratul sens al cuvantului ci mai degraba un simulator, avand in vedere ca actiunile nu sunt reale. Pe ISTOCKU nu am investit, deci n-as putea sa dau prea multe amanunte, insa pe Stockwe am scos ceva banuti, deci putin probabil sa fie manipulate de admini. In plus pe Istocku poti sa-ti testezi "talentele" pe bani virtuali si daca esti bun poti castiga si bani reali pt. a-i investi. Daca considerati ca nu este aici locul potrivit pt. acest topic va rog sa-l mutati.
Daca tu ai castigat asta nu insemna ca adminul nu manipuleaza.Daca nu ar castiga nimeni jocul ar deveni neatragator si ar muri.Si pe pietele mari se manipuleaza.
La astfel de jocuri ar trebui sa fie ca la o masa la care se joaca poker.Jucatorii joaca si jetoanele se plimba de la unii la altii.Cei cu mai putin noroc pierd fisele si ies de la masa.
Administratorul doar nu o sa tina siteul un picioare pentru distractia vizitatorilor.El poate sa castige din spred , ca banuiesc ca si aici exista diferente intre pretul de cumparare si de vanzare , sau poate sa retraga o suma de bani influentand piata prin cantitatea de bani retrasa.Daca retrage bani automat cineva o sa piarda.
Plus ca la un site de genul asta , sau la banci de exemplu , propietarul/banca foloseste un procent din cont pentru retrageri de numerar , astia ar fi banii lichizi cu care se umbla si o parte ar putea fi investita pentru marirea profitului.
Pe perioada in care joci automat banii sunt in contul adminului care ii poate administra cum doreste.
Nu am incredere in astfel de jocuri.
@bigf28
Ai jucat jucat vreodata poker , sau jocuri de noroc , la aparate?
Acolo administratorul aparatelor pune cat la suta sa castige din banii rulati.Daca e calic pune sa castige foarte multi.Daca face asta nu o sa mai vina jucatori.