| MENIU MEMBRII |
|
|
 |
| CAUTA |
|
|
 |
| PUBLICITATE |
|
|
 |
| PUBLICITATE |
|
 |
|
|
  |
Ghid Pentru Incepatori |
|
|
|
|
Jul 2 2007, 03:27 PM
|
Newbie

Group: Newbie
From: Caracal
Member No.: 9,407

|
Ok buna dragi prieteni parese ca se poate lua tzeapa si la varsta asta.Eu m-am angrenat la mailuri in urma unui anunt din piata tm.Si m-am pus pe treaba astfel ca la 4 adrese adica chobytmails.ippomails maystromails si silvana am cerut deja de doua ori request payout cu 1600 de dollari.Si mai sunt o gramada cu sume mai mici .Ce dracu sa fac ca e vb de sume mari
|
|
|
|
|
|
|
|
Jul 3 2007, 11:29 AM
|
Newbie

From: Caracal
Member No.: 9,407

|
QUOTE(edhel2005 @ Jul 2 2007, 06:44 PM)  e vb de bani care nu exista, nu-ti imagina vreodata ca sumele facute din PTR pot depasi 2 cifre se limpezesc incet apele.Greseala afost ca trebuia sa ma documentez intai pe aici si atunci sa ma arunc dar eu m-am luat dupa anuntul gen serviciul tau online si am tras ca boul zi si noapteAs fi tare bucuros daca ar veni cineva pe un msg sami dea niste sfaturi utile.Pe chobitsmails si maystro sa continui sau nu ca nu iam gasit la rai platnici.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan 9 2008, 06:08 PM
|
Newbie

Member No.: 15,280

|
Salutare domnilor,
Asemenea ca si domnul de mai sus am tras si eu tare asa ca pe siturile chobitsmails ; cat-mails ; ippomails ; maystromails si altele am adunta cam 260 $ in 4 zile - va rog sa-mi spuneti daca are rost sa continui sa citesc mailuri - daca aveti nevoie de un membru unde sa pot castiga ceva $ EDIT - miar prinde bine ceva sfaturi
Cu stima
Ciupirom
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan 9 2008, 08:35 PM
|
Administrator

Group: Admin
Member No.: 448

|
QUOTE(ciupila daniel @ Jan 9 2008, 06:08 PM)  Salutare domnilor,
Asemenea ca si domnul de mai sus am tras si eu tare asa ca pe siturile chobitsmails ; cat-mails ; ippomails ; maystromails si altele am adunta cam 260 $ in 4 zile - va rog sa-mi spuneti daca are rost sa continui sa citesc mailuri - daca aveti nevoie de un membru unde sa pot castiga ceva $ EDIT - miar prinde bine ceva sfaturi Nu platesc acele programe, lasa-le. Depinde ce stii sa faci, ce cunostiinte ai.
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan 9 2008, 10:09 PM
|

Advanced Member

Group: Silver Member
Member No.: 4,884

|
fa-ti un blog si apucate cu adsense... si pana iti omori timpu cu blogu, mai citeste pe forum ca ai ce invata
--------------------
Click AICI sa vezi cine-i invizibil pe mess, acuma ii poti afla si profulul de hi5 ! Cele mai frumoase fete doar pe Fundulet.org Cea mai noua muzica doar pe StarMp3.netFree poker money - Get free poker money and play online :)
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan 10 2008, 11:38 PM
|
Newbie

|
Pentru administrator " Valentina "
ca si o coicidenta aseara cand am vb pe mes la 1 min mi sa facut praf win
ai vreo legatura sau o pura coincidenta
Ps Aviz baieti incepatori nu mai invitati discuti pe mes
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan 10 2008, 11:42 PM
|
Newbie

|
Scuze pentru gramatica .
Am o tastatura de 9 ani si ii cu probleme .
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan 11 2008, 12:42 AM
|
Advanced Member

From: un oras mic de pe planeta asta mare...
Member No.: 2,863

|
Stimabile "ciupila daniel" daca ai avea cunostinte minime despre calculatorul pe care il utilizezi ai stii ca doar prin simplul fapt de a vorbi cu cineva pe un program de instant messanging (gen yahoo) nu iti poate afecta sistemul de operare cu nimic decat in cazul in care respectivul/respectiva cu care vorbeai iti trimitea vreun fisier virusat, cea ce e exclus in cazul Valentinei. Sistemul de operare "windows" se face "praf" periodic datorita vechimii fisierelor, abuzurile asupra registrilor prin instalarea a programe de o calitate indoielnica si lista de motive pentru care windowsul se poate face praf poate continua la nesfarsit(apropo, daca nu ai licenta la win si ai un win facut de "turkish hackers" e foarte posibil sa iti pice winul tot la 2 luni, asa ca recomand daca nu sa iei licenta macar sa cauti o versiune originala sau pt studenti, sunt destule, trebuie sa ai talentul sa le cauti doar). In concluzie, a fost o simpla coincidenta, cu siguranta.
--------------------
Cred īn salvarea umanităţii, īn viitorul cianurii... Toate apele au culoarea īnecului. - Syllogismes de l’amertume (Emil Cioran) La ce te poti astepta de la o lume in care aproape toti traiesc numai pentru ca sunt prea lasi pentru a se sinucide? Viata este prisosul pe care-l avem de indeplinit. De aceea, cuvantul "sfarsit" suna bine. - Viata, amorul, moartea (Arthur Schopenhauer)
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan 11 2008, 12:52 AM
|
Administrator

|
QUOTE(ciupila daniel @ Jan 10 2008, 11:38 PM)  Pentru administrator " Valentina "
ca si o coicidenta aseara cand am vb pe mes la 1 min mi sa facut praf win
ai vreo legatura sau o pura coincidenta
Ps Aviz baieti incepatori nu mai invitati discuti pe mes Sper ca glumesti. Intentia mea a fost sa te ajut, cum am ajutat pe N membrii de aici, probabil esti suparat si nu stii pe cine sa invinuiesti. Nu obisnuiesc sa fac chestii de genul acesta si chiar nu vad pentru ce as fi apelat la asemenea metode atata timp cat nu stiu cine esti si nici nu as fi avut un motiv. As putea spune si eu ca ai vreo intentie ascunsa sa faci lumea sa creada ca am puterea sa distrug Win-uri. Sau as putea banui ca esti unul dintre cei banati zilele trecute si incerci in felul acesta sa te razbuni, e doar o supozitie mult mai plauzibila. Dupa cum singur ai recunoscut, am discutat cred ca m-ai putin de un minut, timp in care ti-am explicat ca discutiile se poarta pe forum si nu messenger. Bafta!
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan 11 2008, 05:23 PM
|
Advanced Member

From: Bucuresti
Member No.: 3,040

|
QUOTE(ciupila daniel @ Jan 11 2008, 01:38 AM)  Pentru administrator " Valentina "
ca si o coicidenta aseara cand am vb pe mes la 1 min mi sa facut praf win ai vreo legatura sau o pura coincidenta Ps Aviz baieti incepatori nu mai invitati discuti pe mes Cred ca glumesti ... daca folosesti un PC de cel putin 9 ani si crezi asemenea tampenie... lasa-ma sa-ti zic ca ti-ai irosit viata!
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan 11 2008, 05:41 PM
|
Newbie

|
Cu regrete domnilor doamnelor nu doresc sa va infuri ,
Valentina i-mi cer scuze pentru neplacerile provocate daca isi mai au rostul .
Am un kit de win pe care il folosesc de doi ani aveam toate abgreturile facute si nu programe indoielnice sau de proastra calitate
Pur si simplu sa resetat si nu sa mai putu intra in sistemul de operare nici macar interfata win nu mai aparea o vaga imagine gri inchis .
Nu sa mai intanplat si am tras concluzi priprite .
Nu iau in considerare afirmatile rautacioase facute la adresa mea cu respect asemenea va doresc .
Doresc relati bune cu persoanele implicate aici .
Va multumesc pentru intelegere ,
Cu stima Ciupila Daniel
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan 11 2008, 07:38 PM
|
Administrator

|
Ok, Daniel, am inteles ca ai fost nervos, acum sa incheiem subiectul. Nu stiu ce s-a intamplat cu win-ul tau dar cred ca era si timpul sa cada, eu nu am tinut niciodata un windows doi ani si te asigur ca am licenta la el. In fine, sa revenim la subiect, ai cerut ajutor, spune-ne ce sti sa faci in afara de clickuri, ce cunostiinte ai in materie?
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan 11 2008, 08:52 PM
|
Newbie

|
QUOTE(Valentina_story @ Jan 11 2008, 07:38 PM)  Ok, Daniel, am inteles ca ai fost nervos, acum sa incheiem subiectul. Nu stiu ce s-a intamplat cu win-ul tau dar cred ca era si timpul sa cada, eu nu am tinut niciodata un windows doi ani si te asigur ca am licenta la el. In fine, sa revenim la subiect, ai cerut ajutor, spune-ne ce sti sa faci in afara de clickuri, ce cunostiinte ai in materie? Mersi pentru intelegere . Erea instalat numai de 3 zile in medie rezista cam 6 ,7 luni ma refeream la cu totul altceva . O sa revin alta data cu detali despre cv meu dupa ce voi detine experienta mai mare pe partea soft , calificarile mele nu sunt intocmai cu cererile de pe piata netului . Raspund cu placere la pay-to-surf , pay-per-click , Pay-per-lead clienti din afara internetului . Mar interesa si alte metoade care nu implica detinerea unui sit (va fi in vitor ) . Cu respect Ciupila Daniel
|
|
|
|
|
|
|
|
Mar 7 2008, 09:26 AM
|
Newbie

Member No.: 17,036

|
As avea si eu nevoie de putin ajutor , inca sunt foarte confuza de ce anume sa ma apuc...ideea de a face ceva banuti pe internet a "sosit " cu mult timp in urma...insa nu am avut pe nimeni sa ma ajute cu sfaturi , mai veneau anunturi adesea "bani pentru citirea unui mail etc." insa...nu am avut incredere in asa ceva (si bine am facut....recunosc acum citind prin acest forum , felicitari pentru el chiar ne ajuta , felicitari si membrilor care `si dau toata silinta pentru ajutarea incepatorilor). Cam ce as putea eu sa fac? cunostintele mele : Html/xhtml , putin Css , Grafica(folosesc Gimp pentru crearea unor background uri si putinel Photoshop pentru niste butonase) , diferite efecte pe anumite poze , ar mai fi cate ceva , azi ma gandeam sa`mi fac un blog si sa adaug Adsense in urma sfatului unui membru (zapacila) , insa as dori sa ma mai ocup si cu altceva (stau foarte mult timp pe calculator , am nevoie de el) si nu mai am nici o idee. Daca cineva are niste sfaturi pentru mine , mi-ar placea sa ma informeze prin PM , daca cineva are nevoie de mine pentru anumite colaborari sunt disponibila , ceea ce nu stiu sa fac , pot invata  . Va multumsc anticipat pentru ajutor!:)
|
|
|
|
|
|
|
|
Apr 8 2008, 07:11 AM
|
Newbie

Member No.: 18,290

|
QUOTE(Valentina_story @ Feb 20 2005, 12:39 AM)  M-am gandit ca v-ar ajuta cateva sfaturi pentru a intelege mai usor cum se fac banii pe net si totodata a va feri de situatii neplacute .
Inainte de a va inscriere la un site va sfatuiesc sa analizati cu atentie urmatoarele aspecte:
Nu luati in seama site-urile care va ofera sute sau mii de dolari si nici pe cele care va cer bani pentru a va inscrie.
Verificati programul : in lista de SCAM -uri .
Cititi cu atentie : "Terms of Service " si "Faq".
Numarul membrilor : Un site cu ceva vechime trebuie sa depaseasca 5000 de membrii , pentru cele noi cel putin 2000.
Conditiile si miniumul de plata : Sa va asigurati ca siteul plateste in conturile pe care le aveti deschise . Nu va inscrieti la un site care are pragul de plata mai mare de 50$,
In caz de va inscrieti urmariti in primele zile valoare sumei acumulate si estimati in cat timp veti ajunge la payout . Un alt semn ca acel site nu prezinta incredere e acumularea rapida a banilor.
Pentru a va mari sansele de castig construiti-va o pagina web prin intermediul careia veti promova programele voastre, astfel veti obtine mai multi referali si o cota parte din castigurile acestora, deci mai multi bani.
Pentru a reusi va sfatuiesc sa nu plecati din start cu ideea imbogatirii si in aceasta indeletnicire este nevoie de munca si rabdare . Cu banii facuti pe site PTC poti cumpara referals ai acelui site sau nu ? Altfel spus - este nevoie sa cer plata sa primesc banii si cu ei sa cumpar referals sau cu banii facuti pe site pot cumpara direct referals ?
|
|
|
|
|
|
|
|
Apr 8 2008, 04:25 PM
|
Administrator

|
QUOTE(maryalicia2006 @ Apr 6 2008, 01:18 PM)  Buna ma puteti ajuta si pe mine cu un raspuns sant inregistrata pe mai multe saituri unde deschid emailuri si dau clic dar pe fiecare sait este o alta suma nu pot cere plata decat cand am facut suma care o cer aia sau pot si mai devreme .Sant o incepatoare si nu ma prea pricep iar tipa care ma bagat in asta ma lasat balta si nu am pe cine sa intreb.Va multumesc.Sau daca ma puteti ajuta ce as putea sa fac sa castig bani nu prea ma pricep sa fac ceva decat daca ma ajuta cineva si imi explica.Id meu de mess este cel de la avatar. Depinde la ce siteuri te-ai inscris, daca ne spui iti vom putea da cateva sfaturi. Vreau discutia aici nu pe mess
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
|
Apr 8 2008, 06:49 PM
|

Newbie

Member No.: 18,255

|
QUOTE(Valentina_story @ Apr 8 2008, 05:25 PM)  Depinde la ce siteuri te-ai inscris, daca ne spui iti vom putea da cateva sfaturi. Vreau discutia aici nu pe mess De acord dau cum fac zic numele saitului sau dau direct linkul care contine si numele meu?
|
|
|
|
|
|
|
|
Apr 8 2008, 06:54 PM
|
Administrator

|
QUOTE(maryalicia2006 @ Apr 8 2008, 07:49 PM)  De acord dau cum fac zic numele saitului sau dau direct linkul care contine si numele meu? Nu, doar numele siteului. Sau citeste cu atentie primul meu post din topic.
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
|
Apr 9 2008, 05:52 AM
|

Newbie

Member No.: 18,255

|
QUOTE(Valentina_story @ Apr 8 2008, 07:54 PM)  Nu, doar numele siteului. Sau citeste cu atentie primul meu post din topic. www.atom-mails.com www.honestptr.com www.coast-mail.com www.lovebird-mails.com www.silvanamails.net www.megaptr.com www.holiday-mails.com www.power-mails.net www.lion-mails.com www.warm-mails.com www.earn-emails.com www.asonewishes.com www.a-n-cash.com www.dog-mails.com www.fourleafclovermail.com www.e-mailptr.com www.magnetismail.com www.getor-mails.com www.ok-usd.com www.tata-cash.com www.dollarsmaker.net www.donkeymails.com fly-field.com/ www.davemails.com pleasant-mails.com 3-dollar-mail.com www.invest-mail.com www.no-minimum.com www.youromail.com bobomails.com 25dollarsmail.com www.ft-mails.com Astea sant.Pe unele saituri am strans 300,...700,...900,...dar nu stiu cat inseamna si daca mai am mult pana fac suma.Iti multumesc pentru raspuns.
|
|
|
|
|
|
|
Publicitate
|
|
Publicitate

|