IPB
MENIU MEMBRII

CAUTA
Google

PUBLICITATE

PUBLICITATE
2 Pages V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Despre Forumul Dedicat Leuvirtual.ro
ciobitud
post Jun 17 2005, 07:08 PM
Post #1

Administrator

Group: Admin
Member No.: 1

In urma celor aparute pe forum despre LeuVirtual.ro am decis sa-i contactez si sa-i rog sa raspunda intrebarilor voastre despre acest site, firma din spatele lui si alte servicii oferite de aceasta.

Domnul Condila Paul, administrator, a avut amabilitatea sa raspunda invitatiei si a promis sa vina pe forum pentru a raspunde tuturor intrebarilor voastre deci nu ezitati (din cate am inteles va poate oferi si detalii tehnice in legatura cu LeuVirtual). :-)

Bineinteles, trebuie sa respectati regulamentul forumului, legile tarii si regulile bunului simt: orice topic care contine injurii sau continut tendentios vor fi sterse fara avertisment. Daca aveti insa o problema, o nemultumire, nu ezitati sa va expuneti punctul de vedere intr-un mod civilizat :-)

--------------------
IPB Image
Go to the top of the page

+Quote Post
lvwebmaster
post Jun 17 2005, 09:09 PM
Post #2

Administrator LeuVirtual.ro
*

Group: Silver Member
Member No.: 2,771

In primul rand as dori sa multumesc administratorului acestui site pentru oportunitatea oferita.

Speram ca pe aceasta cale sa inlaturam o parte din intrebarile ramase inca fara raspuns.

As dori sa incep cu o scurta prezentare despre mine.

An de nastere: 1980
Studii:
- Liceul Teoretic Matei Basarab Bucuresti, profilul informatica
- Academia de Studii Economica Bucuresti, Facultatea cibernetica statistica si informatica economica

Experienta profesionala:
Incepand din anul 2000, am lucrat la mai multe firme pe diverse posturi de programator,administrator retea,consultant de securitate,analist programator.

In anul 2002 in urma unui interviu am fost acceptat la firma Two Rasty SRL din Bucuresti pe postul de programator.
Printre altele, sunt unul din creatorii site-ului leuvirtual.ro si momentan si administrator al acestuia pe probleme tehnice.

De mentionat ca sunt un simplu angajat al acestei firme, nu sunt nici actionar, nici partener, doar simplu angajat cu carte de munca ca multi dintre dumneavoastra.

Am parcurs si eu toate threadurile privitoare la leuvirtual, si, ca baza pentru viitoarele discutii as dori sa raspund la unele intrebari inainte de a intra in miezul problemei.

1. Adresa de contact

GREAT GUROV LTD. (11365 IBC 2004)
The Financial Services Center,
P.O. Box 1823,
Paul’s Avenue, Kingstown,
St. Vincent & The Grenadines

Pentru inceput de mentionat faptul ca firma Two Rasty este o firma romana,inregistrata la registrul comertului, si nu este offshore.
Site-ul este gazduit pe propriile servere in Romania.
Firma Two Rasty se ocupa de toate tranzactiile financiare ale lui Great Gurov, deci in cazul unor eventuale fraude, noi am fi raspunzatori si nu Great Gurov. Aici actioneaza principiul teritorialitatii, si ne supunem cu totul legilor romane.
Majoritatea aveti reticente in ceea ce priveste adresa de contact de la Great Gurov. Pe noi ne puteti contacta oricand pe orice cale, dar care e adresa de contact de la e-gold, care e un servicu excelent?
Ei au credibilitate datorita faptului ca sunt pe piata de multi ani si au oferit servicii de calitate.
In plus, altfel e mentalitatea in afara.

Sediul nostru este

Str Stefan Mihaileanu nr. 7
Corp B, etaj 2, ap 4
Bucuresti, Romania

este un bloc special pentru firme. Am cumparat un sediu mai mare in care ne vom muta in maxim 2 luni,acum este in renovare.
Firma care ne finanteaza si care ne este partener este offshore, de aceea am trecut si datele ei de contact.
In acest proiect au intrat si fonduri de la firma Two Rasty, deci suntem parteneri.

2. De ce in cazul alimentarii conturilor prin mandat postal apare numele patronului firmei Two Rasty si nu numele firmei?

Pentru ca deocamdata posta romana nu permite transfewr de bani pe numele unor persoane juridice, iar oricum procedura este mult mai simpla.

3. Credibilitate

Suntem primii care lanseaza un e-currency pe piata romaneasca si e absolut normal sa fie privit cu reticenta.
Argumente:

- Noi avem relatii cu presa, care verifica inainte sa publice ceva, nimeni nu ar promova un scam.

- O campanie publicitara de o asemenea anvergura costa foarte mult si trebuie sa avem sustinere financiara deoarece acesta e un proiect pe termen lung

- Noi nu ne asteptam sa castigam ceva din acest proiect, comisioanele practicate sunt extrem de mici, 0.9% pe tranzactie.

- Nu putem pleca cu banii in insulele Canare, asa cum am citit intr-un post, pentru ca in acest sistem niciodata nu vor fi blocati macar 100.000$ , daramite zeci de milioane (chiar si zeci de milioane ar fi o suma insuficienta pentru o asemenea escapada smile.gif
Nimeni nu tine bani in leuvirtual si uita de ei, utilizatorul isi fondeaza contul, si plateste imediat serviciul dorit, asa s-a intamplat pana acum si asa se va intampla si de acum incolo.

-Daca am fi dorit sa facem un site scam, nu o faceam in Romania in nici un caz, pentru ca se stie ca romanii (inclusiv eu), sunt suspiciosi avand in vedere antecedentele. In al doilea rand nici macar nu e vorba de bani, niciodata nu vom avea bani de la romani in leuvirtual incat sa ne permita sa plecam in Canare smile.gif
Scamuri de acest gen poate ca tineau prin anii 90 in Romania,acum nu.

-Noi nu avem statut de banca, dupa cum am explicat si celor care ne-au vizitat, noi nu oferim dobanda pentru suma depusa, dimpotriva, percepem comisioane. Deci suma existenta in leuvirtual poate fi returnata fara probleme

- Nimeni nu isi face iluzii ca va castiga bani din acest sistem si din comisioanele de 0.9% pe care acesta le percepe, e mai mult imagine pentru viitoarele produse pe care le vom lansa.

4. Confidentialitate

Datele utilizatorilor nostri sunt si vor ramane confidentiale.
Am citit si eu diferite postari pe acest forum.
Eu i-am divulgat userului thunder adresa de email si mesajul adresat noua de catre o anumita persoana.
Acesta ne trimite mesaje de amenintare, telefoane si mai nou spam pe adresa noastra de email.
Am depus o plangere la provider si odata ce spamul a incetat au reaparut obscenitatile si posturile false pe diferite forumuri.
Nu am incalcat nici o regula de confidentialitate, el nefiind client leuvirtual.
A savarsit fapte ilegale si va fi tras la raspundere conform legii dupa ce vom finaliza ancheta si vom face plangere oficiala.
Datele clientilor nostri nu vor fi divulgate niciodata decat daca un ordin judecatoresc ne obliga la acest lucru.

Acesta fiind scrise, astept cu interes mesajele,opiniile,intrebarile si sugestiile dumneavoastra,

atat ca persoana privata cat si ca administrator de sistem la firma Two Rasty SRL

+Quote Post
DUNHILL
post Jun 18 2005, 06:56 AM
Post #3

Newbie
*

Group: Newbie
Member No.: 2,775

O firma care vine cu ceva nou pt piata din Romania...pana acum suna bine!

Sa vedem de`acum ce va fi...

Intrebare: Cum pot deveni exchanger LeuVirtual? Care sunt etapele?

+Quote Post
lvwebmaster
post Jun 18 2005, 07:41 AM
Post #4

*

Simplu.
Iti deschizi un cont la leuvirtual, il alimentezi si apoi poti sa faci exchange cu orice e-currency la care ai acces.
Daca ai acces la e-currency de mare circulatie cum ar fi moneybookers,e-gold,paypal sau/si stormpay poti face exchange e-currency - LV. Asta ne-ar ajuta sa ne aducem fondurile acasa mai usor smile.gif
Deocamdata, leuvirtual e pe piata romaneasca de 3 luni si a fost implementat decat in 5-6 site-uri (ma refer la cele diferite de ale noastre), unele dintre ele nu sunt la sectiunea noastra de linkuri.
Deci in momentul in care scriu nimeninu va da e-gold pentru LV decat ca o forma de a-si aduce acasa fondurile smile.gif
Oricum intr-un an de zile alta va fi situatia judecand dupa feedback-ul primit. (95% pozitiv)
O idee de afacere destul de profitabila pentru cel care detine un cont verificat de paypal (prin diverse mijloace) ar fi urmatoarea:
- un site de intermedieri pentru cumparari pe ebay. Cumparatorul introduce codul produsului pe care doreste sa il cumpere, plateste cu leuvirtual, intermediarul plateste produsul cu paypal si il livreaza contra unui comision destul de mare smile.gif
Oricum produsele de pe ebay sunt mult mai ieftine decat cele din shopurile .ro

Momentan LV este pe piata romaneasca de 3 luni si este implementat decat in 5-6 site-uri (ma refer la cele diferite de ale noastre).

QUOTE(DUNHILL @ Jun 18 2005, 06:56 AM)
O firma care vine cu ceva nou pt piata din Romania...pana acum suna bine!

Sa vedem de`acum ce va fi...

Intrebare: Cum pot deveni exchanger LeuVirtual? Care sunt etapele?
[right][snapback]1020439[/snapback][/right]

+Quote Post
haotik
post Jun 19 2005, 08:03 PM
Post #5

4Daily maniac

From: Ploiesti
Member No.: 2,649

1.Ideea e simpla. Fac un magazin on-line de calculatoare si vand cu LEU VIRTUAL, toate bune si frumoase, in cat timp imi intra bani in cont din acest LV? In ce masura contabila firmei mele poate justifica platile respective.. practic i-ar trebui "un extras de cont", acceasi problema o am si cu EG sau MB, dar daca siteul ala de exchange merge si trec pe LV din punctul meu de vedere suna interesant.

2. Mi-ar place sa magazine pe cum flamingo sa implementeze LV. Ceva de genul asta cred ca ar ajuta mult dezvoltarea e-bankingului romanesc... e si asta un fel de e-banking. Stau acasa si vand o poza pe 1 cent prin toata romania, e cam greu sa imi vina 1 cent prin banca ca ma costa mai mult taxele. Vrea unu pe yahoo sa ii zic cum se face o kestie si ii zic repede ... te ajut dar baga repede 3LV la baiatul. Si ca sa nu mai palavragest mult. Care sunt planurile de viitor si pe cand preconizati ca o firma de marimea flamiongo sa puna pe site sigla LV. Cred ca ar inseman mai multa reclama o kestie dastea decat banerele din bucuresti pe care nu le-am vazut niciodata.

Eu sper la dezvoltarea kestiei astea si la un nivel mic.. cat pot face si eu am facut posibila plata accesului la internet la mine in retea (am o retea de cartier) cu EG si MB pentur ai invatza sa lucreze cu asa ceva pentru ca eu cred ca este ceva de viitor, mai ales ca am multi copii care acum afla tainele computerului, uni incearca sa alfe tainele computerului meu dar asta e alta poveste smile.gif

deci 3. Ce avantaje am daca implementez LV la reteaua mea? Le-ar fi mai greu sa bage un bandat postal decat sa vina cu bani la mine la usa, dar cred ca ar fi interesati sa aiba un "cont bancar" cu ceva LV in ei din care sa isi ia un mouse de la flamingo sau sa plateasca 23LV (presupunem ca =L.G.) pentur net.

Rog admini sa mute postul in threadul celalalt unde au comentat toti

This post has been edited by haotik: Jun 19 2005, 08:34 PM

--------------------
Blogul meu poate fi citit aici
Poti juca jocuri aici
si aici Reclama Ieftina

+Quote Post
lvwebmaster
post Jun 19 2005, 10:03 PM
Post #6

*

1. Nu iti pot raspunde decat la probleme tehnice si administrative legale de LV, dar cat despre extrasul de cont,imi pot da cu parerea.
Accepti plata cu LV, si in momentul cand cumparatorul plateste produsul i se emite factura, care va fi inregistrata in contabilitate.
LV e ca orice alt e-currency, dar noi dorim sa emitem facturi la fiecare alimentare a contului de LV. Sunt inca discutii la noi la firma pe treaba asta, nici un e-currency nu emite factura. Totusi noi am implementat posibilitatea asta pe site, la alimentarea contului. Ramane sa o activam.
La a doua problema, lionexchange.net functioneaza, avem in contul de e-gold momentan 6000$ deci putem onora orice tranzactie.

2. Deocamdata nu sunt decat 5-7 site-uri (in afara de ale noastre ) care accepta LV. Multe nu sunt la sectiunea linkuri, dar o sa ma interesez care sunt si va pot da o lista. Sistemul are abia 3 luni de la lansare.
Cat despre faptul ca magazinele online vor accepta LV,nu ma indoiesc nici un moment datorita avantajelor pe care le ofera.
Va dau doar unul dintre ele: exemplul meu.
Eu nu am cont bancar. Trimit banii la posta, imi alimentez contul de LV rapid, si pot avea acces si la e-gold. Cardul de debit LV poate fi alimentat si cu e-gold,folosind exchangerul. Poate ca vor fi acceptate si alte currency.

3. Si eu am net tot de la o retea de cartier si ma duc cu banii direct la provider la usa.
Insa sta destul de departe,e o retea mare. Mi-ar fi mai usor sa imi creditez contul cu plata abonamentului pe 2-3 luni si sa platesc din contul meu lunar.
Viteza cu care intra banii in LV depinde de metoda folosita. In cazul romanilor mandat si emandat.
Emandat e cel mai rapid,maxim 2 zile.

4. Da,exista un link de referali,chiar si o sectiune.

QUOTE(haotik @ Jun 19 2005, 08:03 PM)
1.Ideea e simpla. Fac un magazin on-line de calculatoare si vand cu LEU VIRTUAL, toate bune si frumoase, in cat timp imi intra bani in cont din acest LV? In ce masura contabila firmei mele poate justifica platile respective.. practic i-ar trebui "un extras de cont", acceasi problema o am si cu EG sau MB, dar daca siteul ala de exchange merge si trec pe LV din punctul meu de vedere suna interesant.
2. Mi-ar place sa magazine pe cum flamingo sa implementeze LV. Ceva de genul asta cred ca ar ajuta mult dezvoltarea e-bankingului romanesc... e si asta un fel de e-banking. Stau acasa si vand o poza pe 1 cent prin toata romania, e cam greu sa imi vina 1 cent prin banca ca ma costa mai mult taxele. Vrea unu pe yahoo sa ii zic cum se face o kestie si ii zic repede ... te ajut dar baga repede 3LV la baiatul. Si ca sa nu mai palavragest mult. Care sunt planurile de viitor si pe cand preconizati ca o firma de marimea flamiongo sa puna pe site sigla LV. Cred ca ar inseman mai multa reclama o kestie dastea decat banerele din bucuresti pe care nu le-am vazut niciodata.

Eu sper la dezvoltarea kestiei astea si la un nivel mic.. cat pot face si eu am facut posibila plata accesului la internet la mine in retea (am o retea de cartier) cu EG si MB pentur ai invatza sa lucreze cu asa ceva pentru ca eu cred ca este ceva de viitor, mai ales ca am multi copii care acum afla tainele computerului, uni incearca sa alfe tainele computerului meu dar asta e alta poveste smile.gif

deci 3.  Ce avantaje am daca implementez LV la reteaua mea? Le-ar fi mai greu sa bage un bandat postal decat sa vina cu bani la mine la usa, dar cred ca ar fi interesati sa aiba un "cont bancar" cu ceva LV in ei din care sa isi ia un mouse de la flamingo sau sa plateasca 23LV (presupunem ca =L.G.) pentur net.

Rog admini sa mute postul in threadul celalalt unde au comentat toti
[right][snapback]1020522[/snapback][/right]

+Quote Post
rqbwins
post Jun 19 2005, 10:37 PM
Post #7

Advanced Member

From: Undisclosed
Member No.: 1,066

As avea si eu o intrebare.Sa zicem ca primesc lunar 1000 de euro in e-gold.fac exchange ul si imi ajung banii in LV.Ii scot prin banca.Aceste tranzactii imi vor aparea la finante,si daca vor aparea sub ce denumire.(servicii, exchange).Fiindca nu vreau sa ma trezesc cu finantele la usa.

--------------------
Hai C.F.R CLUJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+Quote Post
enkumber
post Jun 19 2005, 10:58 PM
Post #8

Advanced Member

From: Galati
Member No.: 1,454

La a doua problema, lionexchange.net functioneaza, avem in contul de e-gold momentan 6000$ deci putem onora orice tranzactie.

blink.gif blink.gif blink.gif

really ??? 6000 = orice tranzactie ! huh ! Sunt anumiti romani care pot face comenzi mai mari de atat. Asta aduce a jignire ...

This post has been edited by euro: Jun 19 2005, 11:00 PM

--------------------

+Quote Post
enkumber
post Jun 19 2005, 11:32 PM
Post #9

Advanced Member

user posted image

--------------------

+Quote Post
lvwebmaster
post Jun 19 2005, 11:35 PM
Post #10

*

Poate ca nu m-am exprimat bine euro, m-am logat in contul de gold si ACUM avem suma asta. Evident ca multi romani pot efectua tranzactii si mai mari.
Cat despre faptul ca suna a jignire,sau ca am vrut sa jignesc, e absurd (evident ca nu am avut intentia asta), e chestie interpretativa.

QUOTE(euro @ Jun 19 2005, 10:58 PM)
blink.gif  blink.gif  blink.gif

really ??? 6000 = orice tranzactie ! huh ! Sunt anumiti romani care pot face comenzi mai mari de atat. Asta aduce a jignire ...
[right][snapback]1020567[/snapback][/right]

+Quote Post
sign-up
post Jun 19 2005, 11:37 PM
Post #11

Member
**

Member No.: 236

euro, ai dreptate, dar nu fi asa dur. cred ca se refera la faptul ca in momentul de fata 6000 ajung. nu cred ca se inghesiuie inca lumea sa faca exchange-uri.

--------------------

+Quote Post
lvwebmaster
post Jun 19 2005, 11:38 PM
Post #12

*

vad ca folosesti mozilla firefox..poza e neclara.
topicul a mai fost discutat

QUOTE(euro @ Jun 19 2005, 11:32 PM)
user posted image
[right][snapback]1020573[/snapback][/right]

+Quote Post
lvwebmaster
post Jun 19 2005, 11:43 PM
Post #13

*

Hmm, nu stiu ce sa iti spun...
Dar inainte cum ii justificai cand ii scoteai din e-gold?
Trebuie sa existe o posibilitate de a-i justifica, poate ma ajuti spunandu-mi cum ii justificai inainte...sunt pe dinafara cu problemele financiare
Eu sunt programator.

QUOTE(rqbwins @ Jun 19 2005, 10:37 PM)
As avea si eu o intrebare.Sa zicem ca primesc lunar 1000 de euro in e-gold.fac exchange ul si imi ajung banii in LV.Ii scot prin banca.Aceste tranzactii imi vor aparea la finante,si daca vor aparea sub ce denumire.(servicii, exchange).Fiindca nu vreau sa ma trezesc cu finantele la usa.
[right][snapback]1020560[/snapback][/right]

+Quote Post
enkumber
post Jun 20 2005, 09:00 AM
Post #14

Advanced Member

exista varianta ca ii declari donatie dar ... lumea la banca se cam satura de "donatii" .
Cred ca asta este succesul leului virtual ... daca ar putea face sa plateasca legal, si lumea sa nu plateasca impozit ... daca reusiti sa gasiti o cale lumea va asalta leul virtual .

--------------------

+Quote Post
lvwebmaster
post Jun 20 2005, 10:03 AM
Post #15

*

@euro

Da,corect.
Pe de alta parte daca am emite astfel de acte,am plati mult mai mult decat comisioanele LV, care si asa sunt mici. Totusi, inca ne gandim la o astfel de posibilitate.

+Quote Post
rqbwins
post Jun 20 2005, 11:32 AM
Post #16

Advanced Member

Man ai uitat de bunica din canada.Heheheheh.
oricum sa trecem la lucruri serioase.daca s ar face o chestie ca finantele sa nu ne urmareasca ar fi super ok.
Comisioanele sunt ok la voi.
Inca o intrebare.am un prieten care are un magazin de calculatoare.Care sunt conditiile ca sa fie acceptat?
daca nu vrei sa postezi aici PM me.
Mersi.

This post has been edited by rqbwins: Jun 20 2005, 11:35 AM

--------------------

+Quote Post
lvwebmaster
post Jun 20 2005, 11:51 AM
Post #17

*

Ne gandim cum sa facem, si in acelasi timp sa nu pierdem prea mult, sau sa fim nevoiti sa marim comisioanele. Deja in urma discutiilor de pe aici se contureaza o solutie, o sa dau detalii cand va fi forma definitiva.

Cat despre prietenul tau, orice site este acceptat, atata timp cat nu are un continut care incalca legile romane sau pe cele internationale. Cand detectam astfel de site-uri le inchidem contul.

Evident, nu este cazul prietenului tau, 7shops.com a implementat LV si vinde tot felul de produse fara probleme, de la calculatoate la articole de imbracaminte.
Deci indeplineste toate conditiile, tot ce are de facut este sa accepte acest sistem de plata.
Noi am urmat modelul e-gold, suntem foarte putin birocratici, dar in acelasi timp avem un sistem foarte sigur care nu permite frauda.

Tranzactiile in e-gold sunt ireversibile,indiferent care este sursa fondurilor care intra in cont.
Noi nu ne permitem sa aplicam aceeasi procedura, in cazul depistarii unor tranzactii frauduloase, contul este suspendat pana la finalizarea cazului.

+Quote Post
rqbwins
post Jun 20 2005, 03:21 PM
Post #18

Advanced Member

Chiar azi mi o venit o idee geniala despre ce s ar putea vinde bine.
Acum m ar interesa cum se face si cit m ar costa implementarea LV.Intr un magazin virtual.mai precis daca cei de la LV imi pot face aceasta treaba si cit m ar costa.

--------------------

+Quote Post
lvwebmaster
post Jun 20 2005, 05:05 PM
Post #19

*

Implementarea interfetei de plata LV este simpla si ar fi ridicol sa luam bani pe treaba asta. Ti-o fac eu gratis.
Printre atributiile mele intra si support client gratuit.
Eu imi iau salariu pt asta smile.gif

+Quote Post
Garfield
post Jun 20 2005, 06:20 PM
Post #20

Baiet cuminte

Member No.: 637

QUOTE(rqbwins @ Jun 20 2005, 04:21 PM)
Chiar azi mi o venit o idee geniala despre ce s ar putea vinde bine.
Acum m ar interesa cum se face si cit m ar costa implementarea LV.Intr un magazin virtual.mai precis daca cei de la LV imi pot face aceasta treaba si cit m ar costa.
[right][snapback]1020651[/snapback][/right]

Te pot ajuta eu cu implementari (PHP/MySQL/PostgreSQL) pt orice sistem de plata (e-Gold, MoneyBookers, StormPay, INTGold, LeuVirtual)... contra cost desigr tongue.gif

(btw: nu mi-ai mai dat raspunsul legat de baza de date pt magazinul online)

+Quote Post
Guest_alos378_*
post Jun 20 2005, 07:05 PM
Post #21

Guests

OK cool.gif
here i go:

Am utilizat si eu azi lionexchange.net,am schimbat niste e-gold.

Totul perfect,banii au aparut in contul meu leuvirtual in cateva ore 2-3.

Am zis hai sa si 'vand' niste leuvirtual adica sa retrag o suma prin e-mandat.

Completez formularul,nume si tot ce trebuie,la un moment dat apare si casuta:
Oficiul Postal
-pun acolo oficiul postal cel mai aproape de casa

totul ok.

cateva minute mai tarziu..

primesc emailu de confirmare"Vanzare LeuVirtual prin e-Mandat "

acolo apare "date destinatar",o singura problema,in loc de Oficiul Postal apre Casuta Postala( ceea e cu totul alta chestie).

bun,pun mana pe telefon,si sun la numarul de tel. de la contact,mi se raspunde in cateva secunde,vb. cu domnul respectiv,explic situatia,mi se dau asigurari ca se va remedia situatia!!

Acum astept banii care ar trebuiii sa soseasca maine,iar poimane sa-i pot ridica de la posta!

CE VREAU SA SUBLINIEZ!

PANA ACUM TOTUL PARE OK,SI CHIAR VREAU SA CRED CA UN ASTFEL DE SISTEM POATE FUNCTIONA PERFECT SI LA NOI IN TARA! smile.gif

Pana in momentul de fata nu pot decat sa spun FELICITARI!! biggrin.gif

Astept cu nerabdare sa vad daca ne putem baza pe acest sistem sau nu! unsure.gif

Multumesc!

+Quote Post
Garfield
post Jun 20 2005, 08:05 PM
Post #22

Baiet cuminte

Member No.: 637

QUOTE(alos378 @ Jun 20 2005, 08:05 PM)
bun,pun mana pe telefon,si sun la numarul de tel. de la contact,mi se raspunde in cateva secunde,vb. cu domnul respectiv,explic situatia,mi se dau asigurari ca se va remedia situatia!!
[right][snapback]1020698[/snapback][/right]

ei.. asa e la inceput.. daca se aduna useri mai greu o sa fie cu suportul tehnic prin telefon biggrin.gif

+Quote Post
Guest_alos378_*
post Jun 20 2005, 08:08 PM
Post #23

Guests

Lol,
Indeed.

+Quote Post
lvwebmaster
post Jun 20 2005, 09:40 PM
Post #24

*

Nu ma ocup eu de suportul prin telefon, dar la mailuri eu raspund. Nu pot lasa pe altcineva, pentru ca uneori se cer detalii tehnice despre interfata de plata.
Oricum, garantez supportul prin mail de la 8.00 la 20.00

+Quote Post
Luciana22
post Jun 20 2005, 09:47 PM
Post #25

Advanced Member

From: Bucuresti
Member No.: 1,918

Paul, tie ti-ar mai trebui un salariu pentru cata relama ai facut leului virtual smile.gif si pentru cate persoane ai convins aici pe forum!
Felicitari pentru site si succes in continuare ;-) !

--------------------

+Quote Post
lvwebmaster
post Jun 20 2005, 10:30 PM
Post #26

*

Nu am avut intentia sa fac reclama, doar am vrut sa raspund la intrebari pentru ca oricata publicitate s-ar face unui produs, pana nu sunt lamurite toate aspectele mai putin favorabile din spatele cortinei nu se face mare lucru.
Oricum, in alta ordine de idei, o sa raman pe forum cat mai mult timp, fie ca voi mai lucra la LV fie ca nu.
Daca nu imi placea felul cum se converseaza, fii sigura ca nu treceam de primul post smile.gif
Multumesc pt incurajare smile.gif

+Quote Post
Guest_alos378_*
post Jun 22 2005, 04:51 PM
Post #27

Guests

Domnule Condila Paul,
am primit emai-lul de confirmare cum ca banii au fost trimisi prin metoda aleasa de mine adica E-mandat!

Acel email l-am ieri,E-mandatul ajunge in MAXIM MAXIM 24 ORE.
Inca nimic,am fost si pana la oficiul postal la care am specificat sa vina banii si NIMIC!

Imi puteti pune ceva?!Sau am pierdut acei bani!

Multumesc!

This post has been edited by alos378: Jun 22 2005, 04:52 PM

+Quote Post
lvwebmaster
post Jun 22 2005, 06:00 PM
Post #28

*

V-am trimis reply la 2 minute dupa ce ati trimis mail cu toate detaliile.

Acum ne facem bagajele sa plecam cu banii dvs in insulele Canare. smile.gif

Acum serios, cititi mailul si tineti cont ca problemele care nici nu exista nu se rezolva pe forum cu prin telefon sau email. Daca tot ati postat, postati si cand va vin banii si poate spuneti si motivele intarzierii. V-am trimis pe mail numarul chitantei postale.

+Quote Post
poe1310
post Jun 22 2005, 06:20 PM
Post #29

Member
**

From: Buzau
Member No.: 2,636

1.Sunt nou in domeniu si va rog imi explica si mie cineva care e diferenta dintre e-mandat si mandat postal?????
2. Cum fac sa trimit bani prin e-mandat(ma duc la posta sau cum). Sau mi se trimite ceva si va trebui sa platesc?
multumesc

This post has been edited by poe1310: Jun 22 2005, 06:36 PM

+Quote Post
Guest_alos378_*
post Jun 22 2005, 06:28 PM
Post #30

Guests

Da ,am primit mailul.

Am sa revin,neaparat, cu amanunte smile.gif

Era normal sa va intreb atat timp cat E-mandatul,in mod normal ajunge in 2-3 ore,dupa cum mi s-a spus la posta!!

Multumesc

+Quote Post
Publicitate

Publicitate

Quote Post

2 Pages V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic

RSS Lo-Fi Version Time is now: 31st July 2010 - 01:19 AM