In primul rand as dori sa multumesc administratorului acestui site pentru oportunitatea oferita.
Speram ca pe aceasta cale sa inlaturam o parte din intrebarile ramase inca fara raspuns.
As dori sa incep cu o scurta prezentare despre mine.
An de nastere: 1980
Studii:
- Liceul Teoretic Matei Basarab Bucuresti, profilul informatica
- Academia de Studii Economica Bucuresti, Facultatea cibernetica statistica si informatica economica
Experienta profesionala:
Incepand din anul 2000, am lucrat la mai multe firme pe diverse posturi de programator,administrator retea,consultant de securitate,analist programator.
In anul 2002 in urma unui interviu am fost acceptat la firma Two Rasty SRL din Bucuresti pe postul de programator.
Printre altele, sunt unul din creatorii site-ului leuvirtual.ro si momentan si administrator al acestuia pe probleme tehnice.
De mentionat ca sunt un simplu angajat al acestei firme, nu sunt nici actionar, nici partener, doar simplu angajat cu carte de munca ca multi dintre dumneavoastra.
Am parcurs si eu toate threadurile privitoare la leuvirtual, si, ca baza pentru viitoarele discutii as dori sa raspund la unele intrebari inainte de a intra in miezul problemei.
1. Adresa de contact
GREAT GUROV LTD. (11365 IBC 2004)
The Financial Services Center,
P.O. Box 1823,
Paul’s Avenue, Kingstown,
St. Vincent & The Grenadines
Pentru inceput de mentionat faptul ca firma Two Rasty este o firma romana,inregistrata la registrul comertului, si nu este offshore.
Site-ul este gazduit pe propriile servere in Romania.
Firma Two Rasty se ocupa de toate tranzactiile financiare ale lui Great Gurov, deci in cazul unor eventuale fraude, noi am fi raspunzatori si nu Great Gurov. Aici actioneaza principiul teritorialitatii, si ne supunem cu totul legilor romane.
Majoritatea aveti reticente in ceea ce priveste adresa de contact de la Great Gurov. Pe noi ne puteti contacta oricand pe orice cale, dar care e adresa de contact de la e-gold, care e un servicu excelent?
Ei au credibilitate datorita faptului ca sunt pe piata de multi ani si au oferit servicii de calitate.
In plus, altfel e mentalitatea in afara.
Sediul nostru este
Str Stefan Mihaileanu nr. 7
Corp B, etaj 2, ap 4
Bucuresti, Romania
este un bloc special pentru firme. Am cumparat un sediu mai mare in care ne vom muta in maxim 2 luni,acum este in renovare.
Firma care ne finanteaza si care ne este partener este offshore, de aceea am trecut si datele ei de contact.
In acest proiect au intrat si fonduri de la firma Two Rasty, deci suntem parteneri.
2. De ce in cazul alimentarii conturilor prin mandat postal apare numele patronului firmei Two Rasty si nu numele firmei?
Pentru ca deocamdata posta romana nu permite transfewr de bani pe numele unor persoane juridice, iar oricum procedura este mult mai simpla.
3. Credibilitate
Suntem primii care lanseaza un e-currency pe piata romaneasca si e absolut normal sa fie privit cu reticenta.
Argumente:
- Noi avem relatii cu presa, care verifica inainte sa publice ceva, nimeni nu ar promova un scam.
- O campanie publicitara de o asemenea anvergura costa foarte mult si trebuie sa avem sustinere financiara deoarece acesta e un proiect pe termen lung
- Noi nu ne asteptam sa castigam ceva din acest proiect, comisioanele practicate sunt extrem de mici, 0.9% pe tranzactie.
- Nu putem pleca cu banii in insulele Canare, asa cum am citit intr-un post, pentru ca in acest sistem niciodata nu vor fi blocati macar 100.000$ , daramite zeci de milioane (chiar si zeci de milioane ar fi o suma insuficienta pentru o asemenea escapada

Nimeni nu tine bani in leuvirtual si uita de ei, utilizatorul isi fondeaza contul, si plateste imediat serviciul dorit, asa s-a intamplat pana acum si asa se va intampla si de acum incolo.
-Daca am fi dorit sa facem un site scam, nu o faceam in Romania in nici un caz, pentru ca se stie ca romanii (inclusiv eu), sunt suspiciosi avand in vedere antecedentele. In al doilea rand nici macar nu e vorba de bani, niciodata nu vom avea bani de la romani in leuvirtual incat sa ne permita sa plecam in Canare

Scamuri de acest gen poate ca tineau prin anii 90 in Romania,acum nu.
-Noi nu avem statut de banca, dupa cum am explicat si celor care ne-au vizitat, noi nu oferim dobanda pentru suma depusa, dimpotriva, percepem comisioane. Deci suma existenta in leuvirtual poate fi returnata fara probleme
- Nimeni nu isi face iluzii ca va castiga bani din acest sistem si din comisioanele de 0.9% pe care acesta le percepe, e mai mult imagine pentru viitoarele produse pe care le vom lansa.
4. Confidentialitate
Datele utilizatorilor nostri sunt si vor ramane confidentiale.
Am citit si eu diferite postari pe acest forum.
Eu i-am divulgat userului thunder adresa de email si mesajul adresat noua de catre o anumita persoana.
Acesta ne trimite mesaje de amenintare, telefoane si mai nou spam pe adresa noastra de email.
Am depus o plangere la provider si odata ce spamul a incetat au reaparut obscenitatile si posturile false pe diferite forumuri.
Nu am incalcat nici o regula de confidentialitate, el nefiind client leuvirtual.
A savarsit fapte ilegale si va fi tras la raspundere conform legii dupa ce vom finaliza ancheta si vom face plangere oficiala.
Datele clientilor nostri nu vor fi divulgate niciodata decat daca un ordin judecatoresc ne obliga la acest lucru.
Acesta fiind scrise, astept cu interes mesajele,opiniile,intrebarile si sugestiile dumneavoastra,
atat ca persoana privata cat si ca administrator de sistem la firma Two Rasty SRL