Daca doresti sa iti faci un site simplu in modul html cred ca te poate ajuta programul
Sothink HTML Editor. Este super simplu sa iti creezi un site cu acest program deoarece ai 3 module si anume:
1. Modul html - poti modifica codul html dupa bunul plac
2. Modul Design - poti modifica designul siteului dupa bunul plac
3. Modul Preview - poti vizualiza template-ul tau pentru a observa cum apare intr-un browser.
Este extrem de usor de lucrat cu un asemenea html editor.
Daca doresti un site mai complex iti recomand
Joomla , dar pentru a detine controlul deplin te sfatuiesc sa inveti php si html, cate putin din fiecare...nu trebuie sa ajungi expert...doar sa gusti putin din fiecare.
Si dupa ce reusesti sa iti construiesti un site iti recomand sa te apuci sa inveti cum se optimizeaza un site pentru motoarele de cautare...asa numita optimizare SEO (Search Engine Optimization)
Eu personal iti recomand cartea
SEO - Ghid de optimizare web deoarece pe mine unul m-a ajutat cel mai mult.
Oricum, nu te descuraja daca nu vei reusi din prima sa ajungi unde ti-ai propus...eu unul am avut nevoie de foarte multe incercari si foarte mult timp pana ce am invatat sa imi construiesc destul de bine un site si sa il aduc pe prima pagina in google.
Iti pot recomanda si videocursul lui Andrei Tudor ce poate fi gasit pe
http://www.profitpenet.com/ deoarece el iti explica destul de clar si pe deasupra si live, tot ceea ce trebuie sa sti pentru a incepe sa faci bani pe net.
Tot ce iti pot spune este BAFTA !
This post has been edited by Lukian: Jul 5 2009, 08:15 AM