| MENIU MEMBRII |
|
|
 |
| CAUTA |
|
|
 |
| PUBLICITATE |
|
|
 |
| PUBLICITATE |
|
 |
|
|
  |
A Scos Cineva Bani Din Forex? |
|
|
|
|
Sep 13 2006, 10:30 AM
|
Member

Group: Silver Member
Member No.: 1,057

|
QUOTE(artanis @ Sep 10 2006, 10:14 PM)  Am observat ca nu a postat nimeni nici o dovada cu privire la castigurile acumulate din Forex. Cred ca ar fi indicat sa se vada cateva dovezi pentru a incuraja si pe altii.  Ha, Ha in forex 95% pierd(pierd cei care: viseaza imbogatire rapida, cei care nu au si nu respecta un trading plan, cei care nu muncesc mult pentru studiu, cei care renunta....) iar de la cei 5% care castiga nu ai sa vezi dovezi, doar daca esti de la fisc eu am un an de cand nu am mai dat un clik pe la ptr, ptc sau cum le-o mai fi chemand si nu imi pare rau, nici pe aici nu prea mai m-ati vazut si poate va mai trimit peste vreo doi ani salutari de la Ibiza Sa auzim de bine. Valentina te rugasem ceva in legatura cu userul, poate ii dai delete pana la urma.
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
|
Nov 14 2006, 11:50 PM
|

Newbie

Group: Newbie
Member No.: 3,825

|
QUOTE(nicugh @ Sep 13 2006, 10:30 AM)  Ha, Ha in forex 95% pierd(pierd cei care: viseaza imbogatire rapida, cei care nu au si nu respecta un trading plan, cei care nu muncesc mult pentru studiu, cei care renunta....) iar de la cei 5% care castiga nu ai sa vezi dovezi, doar daca esti de la fisc
eu am un an de cand nu am mai dat un clik pe la ptr, ptc sau cum le-o mai fi chemand si nu imi pare rau, nici pe aici nu prea mai m-ati vazut si poate va mai trimit peste vreo doi ani salutari de la Ibiza
Sa auzim de bine.
Valentina te rugasem ceva in legatura cu userul, poate ii dai delete pana la urma. Multumesc pentru explicatii!
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan 17 2007, 07:56 AM
|

Newbie

Member No.: 2,163

|
QUOTE(vladv @ Jan 17 2007, 05:19 AM)  Asta este parerea TA,nu e nici pe departe adevarul!Dar recunosc ca este FOARTE greu sa fii profitabil in mod constant in aceste tranzactii ....... Vlad tu ai mania contrazicerii... eu mi-am spus parerea si am relatat experienta pe care am avut-o in FOREX. Daca spui ca nu e nici pe departe cum spun eu... sa inteleg ca ai facut bani frumosi din forex? Ne poti arata un chart cu tranzactiile tale sa vedem si noi o proba? Sau vorbesti din legende? Legende sunt multe... Tu ma contrazici dar in final esti de acord cu mine... hotaraste-te! Semnatura ta spune totul despre modul tau de a gandi, deci nu ma mir ca te arunci in dezbateri cu dosarul gol ca sa spun asa... nu ai nici o proba iti spun eu! Cand o sa faci tu bani din forex pe mine o sa ma cheme Robert De Niro.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan 20 2007, 09:54 PM
|
Newbie

Member No.: 6,407

|
Aceeasi problema mi-o puneam si eu... adevarul este ca va mai trece multa vreme pana cand Romanul cel neincrezator va intelege ca e o gramada de lume care traieste din asta. Banii se intorc, nu aici e necazul. Problema delicata e sa reusesti sa acumulezi castiguri... asta e cel mai greu.
|
|
|
|
|
|
|
|
Oct 7 2007, 07:07 AM
|

Newbie

Member No.: 2,645

|
QUOTE(vladv @ Jan 21 2007, 12:48 AM)  Sa reusesti ca media castigurilor sa-ti depaseasca media pierderilor,asta e totul in forex!Dar nu este usor deloc....... Cred ca e o chestie mai mult probabilistica....
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
|
Nov 16 2007, 06:56 PM
|
Newbie

Member No.: 11,332

|
mai bine va apucati de pariuri  )
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
|
Mar 26 2008, 12:26 PM
|
Newbie

Member No.: 10,476

|
In forex toti traderii sunt concurenti.Ei joaca unul impotriva altuia , mai exact unul impotriva tuturor.Legat de castig.Castiga si traderii mici nu numai institulile in interior.Pana in anii 90 trebuia sa ai capital sanatos ,minum 10 milioane de $ , pentru a tranzactiona la bursa.Ordinele se faceau in mare parte telefonic. Este foarte greu sa ai succes pe o piata ca forex dar cu mult timp investit in documentare , cu multa vointa reusesti. @ark Oamenii care castia foarte bine din forex nu prea au timp sa stea pe forumuri si totusi sunt forumuri straine foarte mari care reusesc sa stranga multi participanti la piata forex. Subiectul castigului este un subiect tabu in piata forex.Castigul nu este totul.In functie de money managementul pe care il aplici iti faci castigurile mai mici sau mai mari.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jul 18 2008, 04:21 PM
|
Member

From: Timisoara
Member No.: 7,255

|
QUOTE A Scos Cineva Bani Din Forex? Pe scurt, DA. Diferenta fata de alti traderi e ca eu am creat si folosesc propriul robot de trading
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
Publicitate
|
|
Publicitate