IPB
MENIU MEMBRII

CAUTA
Google

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Reply to this topicStart new topic
> A Scos Cineva Bani Din Forex?
artanis
post Sep 10 2006, 09:14 PM
Post #1

Newbie
*

Group: Newbie
Member No.: 3,825

Am observat ca nu a postat nimeni nici o dovada cu privire la castigurile acumulate din Forex.
Cred ca ar fi indicat sa se vada cateva dovezi pentru a incuraja si pe altii.

biggrin.gif

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
nicugh
post Sep 13 2006, 10:30 AM
Post #2

Member
**

Group: Silver Member
Member No.: 1,057

QUOTE(artanis @ Sep 10 2006, 10:14 PM) *
Am observat ca nu a postat nimeni nici o dovada cu privire la castigurile acumulate din Forex.
Cred ca ar fi indicat sa se vada cateva dovezi pentru a incuraja si pe altii.

biggrin.gif

Ha, Ha
in forex 95% pierd(pierd cei care: viseaza imbogatire rapida, cei care nu au si nu respecta un trading plan, cei care nu muncesc mult pentru studiu, cei care renunta....)
iar de la cei 5% care castiga nu ai sa vezi dovezi, doar daca esti de la fisc

eu am un an de cand nu am mai dat un clik pe la ptr, ptc sau cum le-o mai fi chemand si nu imi pare rau, nici pe aici nu prea mai m-ati vazut si poate va mai trimit peste vreo doi ani salutari de la Ibiza

Sa auzim de bine.

Valentina te rugasem ceva in legatura cu userul, poate ii dai delete pana la urma.

--------------------

+Quote Post
artanis
post Nov 14 2006, 11:50 PM
Post #3

Newbie
*

Member No.: 3,825

QUOTE(nicugh @ Sep 13 2006, 10:30 AM) *
Ha, Ha
in forex 95% pierd(pierd cei care: viseaza imbogatire rapida, cei care nu au si nu respecta un trading plan, cei care nu muncesc mult pentru studiu, cei care renunta....)
iar de la cei 5% care castiga nu ai sa vezi dovezi, doar daca esti de la fisc

eu am un an de cand nu am mai dat un clik pe la ptr, ptc sau cum le-o mai fi chemand si nu imi pare rau, nici pe aici nu prea mai m-ati vazut si poate va mai trimit peste vreo doi ani salutari de la Ibiza

Sa auzim de bine.

Valentina te rugasem ceva in legatura cu userul, poate ii dai delete pana la urma.

Multumesc pentru explicatii!

--------------------

+Quote Post
ark
post Jan 17 2007, 04:59 AM
Post #4

Newbie
*

Member No.: 2,163

Nici brokerii "experimentati" nu obtin profituri constante din forex... din 2004 ma chinui sa descifrez acest currency trading, am incercat EXTREM de multi indicatori, platforme de trading, signal providers, cursuri de forex... degeaba. Numai institutiile bancare si organizatiile guvernamentale cu surse "din interior" castiga. De cateva luni ma joc cu un cont demo... pentru divertisment si culmea, castig cand ma astept mai putin, deci atunci cand nu tin cont de nici un indicator, cand ma bazez pe intuitie. Nu va recomand sa investiti. FOREX este doar un miraj pentru omul de rand.

+Quote Post
vladv
post Jan 17 2007, 05:19 AM
Post #5

Advanced Member

From: Aiud,judetul Alba,Romania,Europa
Member No.: 22

Asta este parerea TA,nu e nici pe departe adevarul!Dar recunosc ca este FOARTE greu sa fii profitabil in mod constant in aceste tranzactii .......

--------------------
Earn money or DIE!

+Quote Post
ark
post Jan 17 2007, 07:56 AM
Post #6

Newbie
*

Member No.: 2,163

QUOTE(vladv @ Jan 17 2007, 05:19 AM) *
Asta este parerea TA,nu e nici pe departe adevarul!Dar recunosc ca este FOARTE greu sa fii profitabil in mod constant in aceste tranzactii .......

Vlad tu ai mania contrazicerii... eu mi-am spus parerea si am relatat experienta pe care am avut-o in FOREX. Daca spui ca nu e nici pe departe cum spun eu... sa inteleg ca ai facut bani frumosi din forex? Ne poti arata un chart cu tranzactiile tale sa vedem si noi o proba? Sau vorbesti din legende?
Legende sunt multe...

Tu ma contrazici dar in final esti de acord cu mine... hotaraste-te!
Semnatura ta spune totul despre modul tau de a gandi, deci nu ma mir ca te arunci in dezbateri cu dosarul gol ca sa spun asa... nu ai nici o proba iti spun eu!
Cand o sa faci tu bani din forex pe mine o sa ma cheme Robert De Niro.

+Quote Post
GILUT
post Jan 20 2007, 09:54 PM
Post #7

Newbie
*

Member No.: 6,407

Aceeasi problema mi-o puneam si eu... adevarul este ca va mai trece multa vreme pana cand Romanul cel neincrezator va intelege ca e o gramada de lume care traieste din asta. Banii se intorc, nu aici e necazul. Problema delicata e sa reusesti sa acumulezi castiguri... asta e cel mai greu.

+Quote Post
vladv
post Jan 20 2007, 11:48 PM
Post #8

Advanced Member

From: Aiud,judetul Alba,Romania,Europa
Member No.: 22

Sa reusesti ca media castigurilor sa-ti depaseasca media pierderilor,asta e totul in forex!Dar nu este usor deloc.......

--------------------
Earn money or DIE!

+Quote Post
massmedia
post Oct 7 2007, 07:07 AM
Post #9

Newbie
*

Member No.: 2,645

QUOTE(vladv @ Jan 21 2007, 12:48 AM) *
Sa reusesti ca media castigurilor sa-ti depaseasca media pierderilor,asta e totul in forex!Dar nu este usor deloc.......

Cred ca e o chestie mai mult probabilistica....

--------------------

+Quote Post
Che Guevara
post Oct 7 2007, 12:10 PM
Post #10

Advanced Member

From: Denmark
Member No.: 2,814

Se poate. Dar e nevoie de munca la fel ca in orice domeniu.

--------------------

+Quote Post
costach777
post Nov 16 2007, 06:56 PM
Post #11

Newbie
*

Member No.: 11,332

mai bine va apucati de pariuri smile.gif)

--------------------

+Quote Post
dudu_tux
post Mar 26 2008, 12:26 PM
Post #12

Newbie
*

Member No.: 10,476

In forex toti traderii sunt concurenti.Ei joaca unul impotriva altuia , mai exact unul impotriva tuturor.Legat de castig.Castiga si traderii mici nu numai institulile in interior.Pana in anii 90 trebuia sa ai capital sanatos ,minum 10 milioane de $ , pentru a tranzactiona la bursa.Ordinele se faceau in mare parte telefonic.
Este foarte greu sa ai succes pe o piata ca forex dar cu mult timp investit in documentare , cu multa vointa reusesti.
@ark
Oamenii care castia foarte bine din forex nu prea au timp sa stea pe forumuri si totusi sunt forumuri straine foarte mari care reusesc sa stranga multi participanti la piata forex.
Subiectul castigului este un subiect tabu in piata forex.Castigul nu este totul.In functie de money managementul pe care il aplici iti faci castigurile mai mici sau mai mari.

+Quote Post
Torquemada
post Jul 18 2008, 04:21 PM
Post #13

Member
**

From: Timisoara
Member No.: 7,255

A Scos Cineva Bani Din Forex?

Pe scurt, DA.

Diferenta fata de alti traderi e ca eu am creat si folosesc propriul robot de trading smile.gif

--------------------

+Quote Post
Publicitate

Publicitate

Quote Post

Reply to this topicStart new topic

RSS Lo-Fi Version Time is now: 31st July 2010 - 01:00 AM